shutterstock_403722550
Eigenaar Luuk Visser heeft jarenlang ervaring in de aannemerij

na eerst bijna 25 jaar aan het hoofd gestaan te hebben van een bouwonderneming met een groot aantal werknemers heeft hij in 2013 besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Slide-Luuk-Visser-Bouwt
De liefde voor het vak aannemerij

heeft hem ertoe gedreven een nieuw bedrijf op te zetten en weer zelf op de werkvloer actief leiding te geven. Graag nodigen wij u uit om eens vrijblijvend contact op te nemen om een offerte uit te brengen voor u mogelijke werkzaamheden.

Gorinchem

Verbouw in Gorinchem om uw woning weer naar wens te maken

Voldoet uw huidige woning niet meer aan uw eisen omdat uw gezin is uitgebreid? Wilt u graag een nieuwe badkamer of uw slaapkamer groter laten maken? Ook voor verbouw in Gorinchem is Visserbouwt uw aangewezen partner. Visserbouwt is specialist in verbouw te Gorinchem en heeft jarenlange ervaring in het verbouwen van zowel bedrijfspanden als de meest uiteenlopende soorten woningen. Of het nu gaat om verbouw in Gorinchem van een kleine woning of een grote woning, bij Visserbouwt is het in vakkundige handen. Eigenaar Luuk Visser heeft jarenlang ervaring in de aannemerij, na eerst bijna 25 jaar aan het hoofd gestaan te hebben van een bouwonderneming met een groot aantal werknemers heeft hij in 2013 besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan. Door de liefde voor verbouw in Gorinchem en andere aannemersdiensten heeft hij dit bedrijf opgezet. Graag nodigen wij u uit om eens vrijblijvend contact op te nemen om een offerte uit te brengen voor u mogelijke werkzaamheden.

Waarom verbouwen?

Visserbouwt zet zich graag in voor verschillende verbouw werkzaamheden in Gorinchem. Als allround aannemer kunnen we uw woning verbouwen om verschillende redenen:

  • Woning niet naar wens
  • Woning te klein
  • Uitbreiden
  • Zolder verbouwen tot kamer
  • Technische verbetering
  • Energiebesparing

Voor verbouw in Gorinchem is het belangrijk dat u zelf uw wensen goed in beeld brengt. Uw wenslijst werken wij vervolgens uit in een begroting en ontwerp. Door het ontwerp van verbouw in Gorinchem uit te werken in een tekening krijgt u een duidelijker beeld van het eindresultaat.

Waarom Visserbouwt?

Van een aanpassing in uw keuken, zolder of woonkamer. Om wat voor verbouw werkzaamheden in Gorinchem het ook gaat, Visserbouwt is het vertrouwde adres om uw bouwwensen waar te maken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de benodigde kennis en expertise in het leveren van maatwerk. Tijdens verbouw in Gorinchem geven we u vakkundig advies.

Uw wensen

Uw wensen zijn de basis voor een goed eindresultaat van de verbouw werkzaamheden in Gorinchem. Heeft u een wens om uw kantoor of huis te verbouwen? Door de jaren heen hebben wij vele verbouwingen succesvol gerealiseerd. Uw wensen combineren we graag met onze creatieve oplossingen. Vraag een offerte aan voor verbouw in Gorinchem.Uw ideale oplossing werken wij uit in een offerte op maat.

 

Visserbouwt logo
Visserbouwt
Verbouw Gorinchem
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Diensten

Copyright © 2020 Visserbouwt | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookies

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap