shutterstock_403722550
Eigenaar Luuk Visser heeft jarenlang ervaring in de aannemerij

na eerst bijna 25 jaar aan het hoofd gestaan te hebben van een bouwonderneming met een groot aantal werknemers heeft hij in 2013 besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Slide-Luuk-Visser-Bouwt
De liefde voor het vak aannemerij

heeft hem ertoe gedreven een nieuw bedrijf op te zetten en weer zelf op de werkvloer actief leiding te geven. Graag nodigen wij u uit om eens vrijblijvend contact op te nemen om een offerte uit te brengen voor u mogelijke werkzaamheden.

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Visserbouwt verzorgt ook uw buitenverblijven. Een buitenverblijf is een verzamelnaam waaronder u tuinkamers, veranda’s, carports en andere overkappingen kunt verstaan. Veel mensen genieten van tijd doorbrengen in de buitenlucht, maar het weer in Nederland werkt niet altijd mee. Met een buitenverblijf van Visserbouwt kunt u de mogelijkheden van uw tuin vergroten. Zo kunt u langer buiten blijven zitten wanneer u beschut bent tegen regen en wind. Tijdens warmere dagen kunt u juist genieten van buiten zitten in de schaduw. Een luxe tuinkamer met grote ramen zorgt ervoor dat u het hele jaar door kan genieten van het uitzicht op uw eigen tuin. Met een buitenverblijf creëert u een nieuwe favoriete plek in uw tuin!

De voordelen van een buitenverblijf

Naast dat een buitenverblijf van Visserbouwt zorgt voor het vergroten van de mogelijkheden van uw tuin, brengt een buitenverblijf ook andere voordelen met zich mee. Bij het goed plaatsen van het buitenverblijf kan het ook voordelen voor uw woning hebben. Wanneer het buitenverblijf geplaatst is aan uw huis heeft deze een isolerende werking. In de winter komt de wind niet direct tegen het huis aan en in de zomer blijft de woning koel doordat het zonlicht in het buitenverblijf valt en niet meer direct op uw woning.

Een buitenverblijf op maat laten maken

Visserbouwt maakt uw buitenverblijf op maat! Samen nemen we uw wensen en ideeën door om het geschikte buitenverblijf te realiseren. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua stijl, kleuren en afmetingen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de tuinkamer of veranda aansluit bij de verdere elementen uit uw tuin.

Wat kan Visserbouwt voor u betekenen?

Visserbouwt heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van aannemerij. Daarom kunnen wij uw buitenverblijf efficiënt en met de juiste kwaliteit realiseren. Wij zorgen ervoor dat u weer op een nieuwe manier kunt genieten van uw eigen tuin! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen!

Visserbouwt logo
Visserbouwt

Diensten

Copyright © 2024 Visserbouwt | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookies

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap