shutterstock_403722550
Eigenaar Luuk Visser heeft jarenlang ervaring in de aannemerij

na eerst bijna 25 jaar aan het hoofd gestaan te hebben van een bouwonderneming met een groot aantal werknemers heeft hij in 2013 besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Slide-Luuk-Visser-Bouwt
De liefde voor het vak aannemerij

heeft hem ertoe gedreven een nieuw bedrijf op te zetten en weer zelf op de werkvloer actief leiding te geven. Graag nodigen wij u uit om eens vrijblijvend contact op te nemen om een offerte uit te brengen voor u mogelijke werkzaamheden.

Gorinchem

Dakopbouw in Gorinchem voor een extra slaapkamer, kantoor, badkamer of speelkamer

Altijd al gedroomd van een extra verdieping op uw huis? Met een dakopbouw in [PAATSNAAM] van Visserbouwt maakt u van deze droom werkelijk. Visserbouwt is een ervaren en onderscheidende aannemer die met een dakopbouw in Gorinchem meer leefruimte in uw huidige woning biedt. Door een dakopbouw in Gorinchem kunt u de huidige zolder inrichten als:

  • Slaapkamer
  • Kantoor
  • Badkamer
  • Speelkamer

Wat uw wensen ook zijn, deze extra ruimte geeft u meer opties. Afhankelijk van uw wensen wordt er een soort dakopbouw in Gorinchem gekozen. Er zijn verschillende soorten.

Soorten

Visserbouwt heeft door de jaren heen al vele verbouwingen mogen uitvoeren. Zo kunt u kiezen voor een dakopbouw in Gorinchem met zadeldak of plat dak. Daarnaast kunt u kiezen wat voor soort kozijnen en afwerking u in de dakopbouw in Gorinchem wenst. U kunt zelf de indeling, kleuren en materialen kiezen. Na de oplevering van de dakopbouw in Gorinchem kunt u deze uitbreiden met rolluiken, zonneschermen en nog veel meer, passend bij uw woning.

Woninguitbreiding

Door de jaren heen is de vraag naar woninguitbreiding enorm toegenomen. Hierdoor heeft Visserbouwt zich gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare dakopbouwen in Gorinchem. Met een dakopbouw in Gorinchem hoeft u niet te verhuizen en kunt u in uw huidige woning genieten van meer licht en ruimte. Uw woonbehoefte worden verwerkt in oplossingen op maat op uw huidige locatie. Zo bespaart u kosten en tijd.

Kwaliteit en vertrouwen

Bij het maken van een dakopbouw in Gorinchem staat kwaliteit en vertrouwen voorop. Graag maken wij van uw dromen werkelijkheid en streven naar een goed eindresultaat. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw woning is en vinden het een eer om deze te mogen uitbreiden. Wilt u naast een dakopbouw in Gorinchem meerdere aanpassingen aan uw woning laten verrichten? Maak een afspraak om uw wensen te bespreken.

Visserbouwt

Visserbouwt is een full service aannemersbedrijf met jarenlange ervaring in deze branche. Met een team deskundige medewerkers staan wij voor kwaliteit passend in uw budget. Vraag een offerte aan of neem contact op. Onze specialisten staan voor u klaar.

 

 

Visserbouwt logo
Visserbouwt
Dakopbouw Gorinchem
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Diensten

Copyright © 2024 Visserbouwt | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookies

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap