shutterstock_403722550
Eigenaar Luuk Visser heeft jarenlang ervaring in de aannemerij

na eerst bijna 25 jaar aan het hoofd gestaan te hebben van een bouwonderneming met een groot aantal werknemers heeft hij in 2013 besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Slide-Luuk-Visser-Bouwt
De liefde voor het vak aannemerij

heeft hem ertoe gedreven een nieuw bedrijf op te zetten en weer zelf op de werkvloer actief leiding te geven. Graag nodigen wij u uit om eens vrijblijvend contact op te nemen om een offerte uit te brengen voor u mogelijke werkzaamheden.

Gorinchem

Dakkapel in Gorinchem bespaart u kosten en biedt u meer ruimte

Overweegt u om een dakkapel in Gorinchem te laten plaatsen? Maar ziet u op tegen de rommel en kosten? Visserbouwt heeft voor u dé oplossing. Als aannemer bouwen wij binnen een korte tijd een dakkapel in Gorinchem passend binnen uw budget. Zo heeft u zelf minder en zo kort mogelijk overlast van de werkzaamheden. Na het plaatsen van de dakkapel in Gorinchem kunt u in uw huidige woning genieten van meer ruimte en licht. Wilt u graag een eigen werkkamer op zolder? Of uw kinderen een extra speelkamer geven? Wij maken dit mogelijk. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te bekijken. Wij maken bouwtekeningen, regelen de vergunning en maken een offerte op maat. Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek bij u thuis. Door samen uw wensen te bespreken zorgen we voor een resultaat dat voldoet aan uw verwachtingen. Wilt u een indruk krijgen hoe een dakkapel in Gorinchem eruit komt te zien? Bekijk dan de voorbeelden op onze website.

Uitvoeringen

Als u een dakkapel in Gorinchem wilt laten maken kunt u kiezen uit diverse maten en uitvoeringen. Wanneer u kiest voor een kunststof dakkapel kunt u profiteren van vele voordelen. Zo biedt een kunststof dakkapel in Gorinchem een grotere isolatiewaarde. U kiest voor duurzaamheid en bespaart op uw energierekening. Wilt u niet teveel onderhoudswerkzaamheden uitvoeren? Ook dan is een kunststof dakkapel in Gorinchem geschikt. Afhankelijk van uw wensen kunt u ook kiezen voor een houten dakkapel in Gorinchem. Graag lichten wij de verschillen toe.

Voordelen

Wilt u een dakkapel in Gorinchem? Dan kunt u profiteren van vele voordelen:

  • Betaalbaar
  • Meer ruimte
  • Meer licht
  • Extra loopbare oppervlakte
  • Meerwaarde

Met een dakkapel in Gorinchem kunnen we uw zolderkamer veranderen in een extra kamer op een betaalbare manier. Uw donkere zolder wordt ineens een ruimte met meer licht en meer oppervlakte waar gelopen kan worden. Tevens verhoogt u de waarde van uw woning met een dakkapel in Gorinchem.

Prijzen

Wilt u verzekerd zijn van het beste aanbod? Vraag dan een offerte aan bij Visserbouwt. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Ook kunt u meerdere offertes aanvragen. Bekijk onze website voor onze gegevens.

Visserbouwt logo
Visserbouwt
Dakkapel Gorinchem
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Diensten

Copyright © 2021 Visserbouwt | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookies

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap